Mandag formiddag kjørte HamKam en treningsøkt på Børstad, der 12 HamKam-spillere og de to prøvespillerne var på plass.

Trener Kevin Knappen sier følgende etter endt økt:

- Vi ønsker å se dem begge i aksjon, slik at vi kan danne oss et eget bilde av hvordan de er på og utenfor banen. Begge blir her ut uken, sier han.

Han er interessert i å se hva Bergen-gutten kan by på.

- Han er en spiller vi har lyst å se, på lik linje som flere andre prøvespillere. 

Nilsen har vært i mange klubber, tross sin unge alder. 

- Det er en del klubber der, og kanskje litt for mange, men det kan være mange årsaker til det. Men det kan være at han trenger å restarte karrieren. Vi ønsker å bli bedre kjent med ham.

roser klubben

Nilsen, som startet fjoråret i den russiske nivå to-klubben FK Khimki, men avsluttet i Fana, gleder seg over å være på prøvespill i Kamma.

- Det er en stor klubb, en klubb som skal være fra midten og opp i 1. divisjon. Det virker som en fin klubb, sier han.

Nilsen var skarp på i boksen under mandagens trening, noe han ser på som sin store styrke.

- Jeg ser på meg selv som en power-spiss, for det er det man må når man er spiss. Jeg ønsker å komme foran motstanderne og være tøff å møte, sier han.

Knappen sier følgende om Kastrati. 

- Fitim var med oss to dager i forrige uke. Han har spilt i 1. divisjon tidligere og prestert brukbart. Har også noe eliteserie-spill med Vålerenga, selv om det begynner å bli en stund siden.

- Vi ønsker kvalitet, og så får vi se om det blir noen av disse to, sier han.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.