Niklas Wenderyd (23) har vist seg fram på HamKam-treninger denne uka. Nå håper Svensken på kontrakt med Hamarklubben. 

Wenderyd kommer fra det svenske laget Jonsered i 2.divisjon, men har også spilt på lavere nivå i spania. Han ser på HamKam som en god utviklingsarena.         

- HamKam har et ungt og spennende lag. Selv om klubben sliter litt om dagen, så tror jeg laget på sikt vil bli bra med mange unge talenter. Jeg har fått et veldig godt inntrykk av laget og håper Svein
Inge Haagenrud vil ha meg, sier 23-åringen.

Selv om svensken ønsker seg til HamKam, blir han ikke klar til helgas kamp mot Ranheim.   

- Jeg har fortsatt kontrakt med et spansk lag og må snakke med min gamle, svenske klubb før jeg eventuelt kan melde overgang til HamKam. Det er en liten prosess, men jeg har et stort ønske om at det blir i orden ganske raskt, sier Wenderyd.      

Nye spillere klare?

Torsdag ble det klart at forsvarsspilleren Christophe Psyche har skrevet under kontrakt med Sogndal for resten av eliteseriesesongen.

Psyche var på prøvespill i Sogndal noen dager og har nå skrevet under en kontrakt som holder han i eliteserieklubben ut årets sesong. 

Christophe Psyche har tidligere spilt for Løv-Ham og Kristiansund. Nå gleder han seg til nye utfordringer i Sogndal.

– Jeg er veldig glad for at alt er i boks. Det er første gang jeg skal spille i den øverste divisjonen i Norge, så det er en fin utfordring for meg, sier Psyche til Sogn Avis. 

HamKam-trener Svein Inge Haagenrud innser at spillere vil forsvinne når laget sliter.

– Christophe Psyche er god nok for Sogndal og en bedre klubb en HamKam. Jeg forstår at noen spillere ønsker å komme seg til en ny klubb når vi har det problemet vi har, sier Haagenrud.

HamKam er i en situasjon hvor spillere kommer og spillere går. Denne uka har det vært flere nye spillere på trening.

– Vi har trolig tre nye spillere klare til kampen på søndag. Jørn Jacobsen fra Kjelsås, Ørjan Børmark-By fra Levanger og Mustafa Hassan fra danske Brøndby. Om noen av dem spiller fra start kan jeg ikke si enda, men vi jobber hele tiden med forsterkninger, sier Svein Inge, og legger til:

– Jeg skal ta en prat med noen lokale gutter fra 3. divisjon i løpet av de nærmeste dagene. Jeg ønsker nye spillere som kan forsterke laget og som selv ønsker å spille på et høyere nivå. Jeg vil ikke hente spillere som skal sitte på benken.


Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.