Kent Bergersen inviterte Mattis Nerheim på trening denne uka. Og Kamma-treneren liker det den effektive Bondeliga-spissen har prestert.

– Jeg hadde ikke engang hørt om ham før noen tipset meg. Det blir jo for dumt om ikke en spiller som Mattis skal være i HamKam dersom det viser seg at han holder mål, sier Kent Bergersen til HA-sporten.

HamKam-treneren legger til at Nerheim ikke på noen måte er klar for klubben, men at han gjerne vil ha med Løten-gutten på flere treninger.

– I tillegg gleder jeg meg over at unggutter som Syver Karlsen (Moelven) og Mikkel Frankmoen (egen stall) kommer inn mot Kvik Halden og går utenpå en del av de mer rutinerte spillerne våre. Det er bra for unggutta og en kraftig vekker for dem som har vært med en stund, sier Bergersen som ikke tror han rekker å samkjøre et serielag før det hele starter med bortekamp mot Rødde 18. april.

– Vi rekker å gjøre det vi har planlagt, men vi rekker neppe å gjøre det ofte nok, forklarer Bergersen og legger til at laget trolig må matches i form i løpet av de første seriekampene.

– Jobben som HamKam-trener har vært svært krevende fram til nå, men likevel er ting mer på stell nå enn de var i januar og februar. Da sov jeg ikke like rolig hver eneste natt, ler HamKam-treneren.

Lørdag skal Bergersen og HamKam teste seg mot Elverum.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.