HAMAR: Det var dagbladet.no som i går meldte at den engelske championship-klubben hadde lagt inn bud på HamKam-spissen, selv om de ikke hadde noen kilder som bekreftet dette.

HA-sporten fikk også avkreftet at det var hold i dette ryktet.
- Vi har ikke noe konkret bud på Roman Kienast nå, sier HamKam-direktør Truls Haakonsen.
Overfor dagbladet.no bekreftet agent Lars Petter Fosdahl at det var interesse fra Crystal Palace, men til HA-sporten avdramatiserte han det hele.
- Det er ingenting nå, sier Fosdahl.
Ifølge ryktene var det imidlertid planlagt at Palace skulle se kampen på Briskeby mot Lillestrøm søndag.
Men det gjorde de ikke.
- De var ikke der, sier Fosdahl.
Agenten mener det er et problem at Kienast ikke scorer mål.
- Vi ser jo at han ikke har gode arbeidsforhold i HamKam, men det kan også se ut som noe av piffen har gått ut av ham etter oppturen i EM, sier Fosdahl.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.