HAMAR: De nærmeste dagene vil vise om klubben nok en gang forbarmer seg over ham, eller om HamKam tolker det som har skjedd, som kontraktsbrudd.

Abiodun fulgte gårsdagens treningsøkt fra tribunen.

- Har ikke sagt noe
- Jeg har ikke sagt noe. Jeg må snakke med treneren, var alt nigerianeren ville si til HA-sporten på Briskeby i går.

Årsaken til Abioduns overraskende utspill, ligger muligens i at flere agenter frister ham med spill ute i Europa.
I følge klubbdirektør Truls Haakonsen, har ikke HamKam fått noen konkrete henvendelser om fjorårets toppscorer (15 mål), som i år ikke har lagd et eneste mål.
Trener Arne Erlandsen var ikke blid i går:
- Han ville ikke være med mer. Det blir helt feil for meg. Lojalitet til klubben er mangelvare. Jeg er veldig skuffet, men ønsker ikke å bruke flere kalorier på denne saken. Vi har en jobb å gjøre mot Rosenborg i morgen, sa Arne Erlandsen, som la til:

- Dette er takken
- Klubben har jobbet og svettet for ham. Dette er takken.

- Er det noen veg tilbake for ham?
- Han sier jo at han ikke vil være her. Det er skuffende av en spiller som er blitt bakket opp på alle mulige måter.
Etter å ha sett på treningen, hadde Abiodun et kort møte med direktør Truls Haakonsen.
Etterpå hadde Haakonsen en lang prat med Arne Erlandsen, Vegard Skogheim, fysioterapeut Hans Noet og sportssjef Lars Tjærnås.

Sparken?
- Ender det med at Abiodun får sparken, Haakonsen?

- Hvis en kontrakt brytes, må, for det første, begge parter være enige, eller en av partene må ha misligholdt kontrakten. For HamKam er det viktig å opptre korrekt i forhold til de avtaler vi har. Abiodun har kontrakt med HamKam ut sesongen. Vi forholder oss til det, sier Haakonsen, som naturlig nok ønsker noen overgangskroner hvis noen pengesterke klubber mot formodning skulle begynne å by på Abiodun.
- Har dere merket interesse for Abiodun fra klubber ute i Europa?
- Nei, ingen har meldt seg.
- Jeg tar til etterretning at han ikke ønsker å bidra. Da skal han få lov til å slippe. Nå ønsker vi full fokus på Rosenborg-kampen, sier sportssjef Lars Tjærnås.

- Det beste for begge
- Vi fikk beskjed i dag tidlig om at Andy ikke ønsket å være med lenger. Det er nok det beste for begge parter. Jeg ønsker ham lykke til. På det beste har Andy vært en fantastisk spiller for HamKam. Nå må vi, som er igjen, vise at vi kan være sterke sammen, sier lagkaptein Markus Ringberg.

Oluwasegun Abiodun har snart spilt for HamKam i fire år. Det har oppstått episoder utenfor banen, både under Ståle Solbakken, Frode Grodås og Arne Erlandsens ledelse, men alltid har «Andy» og HamKam blitt enige.
Det blir de neppe nå...

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.