HAMAR: Det var egentlig klart at Tor Torgersen skulle velge HamKam, før Stabæk inviterte ham på et treningsopphold forrige uke.
Viktig signal
Torgersen snørte sekken og gjorde sine saker bra på Nadderud.

Så bra at han fikk tilbud om en amatørkontrakt hos bæringene.
- Det er selvfølgelig positivt å ta med seg at Stabæk ble imponert. Men jeg er bare 16 år og vil gjerne fortsette å bo hjemme en stund til, sier Torgersen selv, som understreker at tryggheten i forhold til kjente omgivelser og at han kjenner HamKams keepertrener Rolf Høgmo fra før, var hovedgrunnen til at han valgte å gå til HamKam.
Rolf Høgmo er klar på at det var viktig for HamKam, som i vinter glapp Vegar Eggen Hedenstad (17) til Stabæk, og som måtte se Håvard Storbæk (22) heller velge Odd Grenland i sommer.
- Det er klart det er viktig for oss å gi unge talenter i området et signal om at de vil bli satset på her. Det er bare opp til Tor selv hvor god han kan bli, men vi skal legge alle forhold til rette for ham. Det ønsker vi også å gjøre for andre gode talenter, sier Høgmo,

Et skjæringspunkt
Høgmo ønsker også å skryte av Ringsaker, som lar Torgersen gå nå, selv om han har kontrakt ut sesongen.

- Det er viktig at de mindre klubbene har fokus på spillerutvikling, og det er stort av Ringsaker å se at det kanskje er riktig tidspunkt for Tor å gå nå. Det handler om å finne det rette skjæringspunktet for spillerne som er på vei opp, sier Høgmo.
Arne Ludvigsen i Ringsaker var med Torgersen til Briskeby. Han er glad for at det unge talentet nå får muligheten til å få tilrettelagt trening.
- I vår plan er det å utvikle spillere viktig. Kanskje kan Tor om noen år spille på Briskeby, noe jeg tror kan bidra til at flere fra Ringsaker identifiserer seg med HamKam.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.