• IKKE-OFFSIDE

(HamKam - molde 2 2-2-)

HamKam ga fra seg tre poeng i løpet av få minutter.

Det har også skjedd tidligere denne sesongen:

De ledet 2-0, men rotet bort tre poeng mot Gjøvik-Lyn så sent som i juli.

En uke senere skjedde det samme i bortemøtet med Nybergsund.

skuffet og sint knappen

I dag gjentok bedriften seg igjen, og Kevin Knappen var en slagen mann da han snakket med HA-sporten.

- Dette var pinlig. Vi må vurdere oss selv i trenerteamet etter en slik kamp: Om vi har gjort en god nok jobb med å ikke undervurdere motspillerne eller om treningene har vært dårlige. De har ikke skudd på mål, men så gir vi bort kampen, og det skal ikke skje. Det var som mot Gjøvik-Lyn, sier han.

- Dette har skjedd mange ganger tidligere, og det skjedde også flere ganger sist sesong. Er det umulig å bygge et stabilt og godt lag her?

- Nei, det er det ikke. Men vi roter det til, og nå må se på hva vi gjør galt sammen. Vi klarer ikke å drepe kampen med en tredje, men så slipper vi til dem - ut av ingenting. Vi gjør svake avgjørelser i egen boks, sier han, før han legger til:

- Vi kan ikke gjøre annet enn å beklage til tilskuere som var her, og jeg vil også beklage til alle som er glade i HamKam. Dette var pinlig, gjentar han.

kjedelig førsteomgang

HamKam slet i førsteomgang med å bryte gjennom et ungt og komapkt Molde 2-lag.

Vertene hadde riktignok en ball inne etter rundt 25 minutter, men dommeren avblåste spillet idet Ivar Sollie Rønning chippet ballen elegant over Neydson da Silva. De mente at det var offside, men bildet viser at trønderen ikke var innenfor offsidelinja til gjestene.

2-0 til 2-2

Kamma startet andreomgangen best, og spissene Saihou Jagne og Ivar Sollie Rønnig scoret hvert sitt mål.

Da ledelsen så ut til å være sikret, begynte feilene å florere i HamKam-laget:

1-2-reduseringen ble sett inn på corner. Eman Markovic fikk stå helt upresset og heade ballen over linja.

Og bare minutter senere skulle det gå fra svakt til pinlig for hjemmelaget. En Molde-spiller fikk herje rundt i boksen, før han skjøt. Emil Holst glapp returen rett ut, og Erik Rotlid fikk en enkel oppgave med å sette ballen i mål.

- Jeg kaster meg ned og redder, men jeg synes ikke det er en tabbe, sier Emil Holst om situasjonen.

HamKams lag (4-2-3-1): Emil Holst - Thobias Ndungu (Syver Karlsen fra 46), Tobias Ødegård, Francois Yabré, John Anders Rise - Franck Semou, Kristoffer Hagen - Simen Bolkan Nordli (Valentin Blaka fra 68.), Ivar Sollie Rønning (Markus Solbakken fra 82.), Emil Dahle - Saihou Jagne.

Benk: Lars Jendal, Marius Bratberg Lund, Ole Erik Midtdskogen, Syver Karlsen, Valetin Blaka, Mathias Pedersen Aasand, Markus Solbakken.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.