Etter hva HA-sporten erfarer har Briskebyklubben bestemt seg for at det er den tidligere midtstopperkjempen som er førstevalget.

Klubbledelsen og klubbens rådgivere har vurdert flere aktuelle trenerkandidater (se egen sak på neste side), og øverst på ønskelista står dansken.

- Jeg har ikke vært i kontakt med HamKam, sier Sørensen til HA-sporten, og legger til at han nettopp har kommet tilbake fra familieferie i franske Nice.

Følger HamKam

Etter hva HA-sporten har grunn til å tro har Hamar-klubben ventet til Sørensen var tilbake fra ferie, før de vil kontakte ham og innlede samtaler med 41-åringen.

- Jeg følger med HamKam og ser at de har fått en vanskelig start på sesongen, sier Sørensen, som bant annet spilte sammen med Svein Inge Haagenrud som HamKam-spiller.

Styreleder i HamKam, Morten Kristiansen, bekreftet under HA-sportens direktesending fra Briskeby søndag at det lokale næringslivet er parat til å bidra økonomisk dersom klubben finner en profilert trenerkandidat.

Øyeblikkelig hjelp

- Det finnes midler hvis vi finner riktige løsninger, fastslo Kristiansen på HA-TV søndag.

Styrelederen har hele tiden understreket at klubben må være smart i valget av ny trener.

- Vi må sørge for å få mest mulig fotball ut av hver krone, har styrelederen gjentatt.

Nå tyder det meste på at klubben ønsker en profil som Peter Sørensen, som både kan gi spillerne en umiddelbar og positiv effekt, i tillegg til at det kan virke positivt i forhold til både hardt prøvete supportere og trofaste samarbeidspartnere.

FORVENTER GODE RAMMER

Peter Sørensen kommer til å stille krav til Hamar-klubben, dersom han blir tilbudt jobben.

- Rammebetingelsene for å lykkes må være på plass. Det gjelder både spillerstall, muligheter til å styrke stallen og at det finnes økonomi til å gjennomføre planene, sier Sørensen.

Dansken mener et utenlandsopphold utelukkende er positivt for hans egen trenerkarriere, og han har et krav som trolig er musikk i HamKam-ørene:

- Som trener ønsker jeg å sette mitt preg på hele klubben, og gjennomføre endringer, sier Sørensen.

Som spiller var han et naturlig førstevalg som Kamma-kaptein. Nå er han ønsker som trener.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.