– Jeg har ei kone som er fra USA og vi har i utgangspunktet planlagt å flytte dit. Derfor var det viktig at kontrakten min ikke varte lenger enn ut sesongen, sier Markus Naglestad.

Likevel presiserer målmaskinen at det ikke er utelukket å fortsette med fotball i Norge heller.

Må overbevises

– Døren er ikke hundre prosent stengt. Om HamKam eller andre i Norge kan overbevise meg til å bli værende så kan det fremdeles skje. Det må være noe som frister veldig i så fall, sier han.

For noen uker siden var klubben klar på at de ønsket å gå i samtaler om Naglestad om å fortsette samarbeidet.

Å kunne lokke med spill i OBOS-ligaen er en fordel, forteller sørlendingen.

Angrepsspilleren har scoret ni mål på seks kamper så langt denne sesongen. De to forrige kampene har han stått over med suspensjon mot Skeid og skade mot Follo forrige helg.

26-åringen har slitt med en vond ankel etter en smell han pådro seg på trening forrige uke. Han sto over trening mandag og tirsdag, men har trent for fullt resten av uka.

Nå meldes han kampklar til lørdagens oppgjør mot Bærum på Briskeby.

– Det er planlagt at Naglestad spiller. Han er klar til kamp, sier HamKams fysioterapeut Magnus Nilsen.

Hovedpersonen selv føler seg klar for å bidra.

– Jeg må kanskje bruke noe tape, og det vil kanskje gjøre litt vondt underveis. Men jeg ønsker å spille og føler meg i stand til å gjøre en god figur, sier Naglestad.

Tar gjerne festen i helga

Dersom Alta avgir poeng i bortekampen mot Kjelsås og HamKam gjør jobben hjemme mot Bærum, kan grønnbuksene juble for opprykk allerede lørdag.

Naglestad tar gjerne en opprykksfest.

– Jeg er trygg på at vi skal gjøre vår del av jobben. Dersom vi rykker opp allerede nå så hadde det vært strålende. Men selv om bare tre poeng er godt nok mot Bærum, så er det ikke slik at det kommer til å bli en enkel kamp.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.