– Naglestad sliter dessverre med kneet, men vi har gode erstattere, sier HamKam-trener Kevin Knappen, og fortsetter med mer om skadesituasjonen:

– Francois Yabre er fortsatt ute. I tillegg sliter John Anders Rise med det ene låret og er ute.

Truls Jevne Hagen gikk av før treninga var ferdig fredag.

– Truls er tvilsom, men jeg håper han blir klar til Alta-kampen søndag.

Knappen er ærlig på at det er godt at opprykket er klart.

– Nå kan vi spille med lave skuldre, og det er godt at ting er i boks før Alta-kampen. Vi gledet oss over det, og så skal det nullstilles, og gutta skal være skjerpet. Vi reiser til Alta for å ta tre poeng, sier HamKam-trener Kevin Knappen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.