Marius Hagen spilte i 1. divisjonsklubben Kristiansund i fjor, men var skadet store deler av sesongen. Det ble fem kamper fra start og en kamp som innbytter. Tidligere har han også spilt for Molde, Stryn, Notodden, Husqvarna i Sverige og Nest Sotra.

Fredag kveld skrev han under en ettårskontrakt med HamKam.

- Vært en lang prosess

- Det føles bra å endelig ha signert. Det har vært en lang prosess, flere interesserte klubber, mye fram og tilbake og mange møter og forhandlinger. Men nå er jeg veldig fornøyd, sier Hagen.

Også daglig leder i HamKam Stein Arne Ingelstad er godt fornøyd med signeringen, som han mener blir viktig denne sesongen.

- Det er viktig at vi har litt flere å spille på. Marius er en som trøkker til og som er litt "typete", ikke en typisk hedmarking. Han kan være med å dra opp nivået for unggutta i laget også, sier Ingelstad.

GLeder seg til å spille på Briskeby

Hagen har fulgt med HamKam i lang tid, og vet det er en klubb med stolte tradisjoner. Det var en av grunnene til at han valgte Briskeby-klubben framfor 1. divisjonsklubber i både Norge og Sverige.

- Rent historisk er HamKam en stor klubb. De har også en fantastisk stadion og en supportergruppe som legger sjela si i klubben. Å spille på Briskeby foran tilskuere som bryr seg, er viktigere for meg enn å spille for Raufoss eller Strømmen i 1. divisjon, på tomme stadioner hvor ingen bryr seg, sier Hagen, som avviser at han har kommet til Hamar for å slappe av.

- Hadde jeg ikke hatt ambisjoner som fotballspiller hadde jeg heller surfet på en strand i Miami, sier Kammas nysignering med glimt i øyet. 

Ros av Bergersen

HamKam-trener Kent Bergersen har mye godt å si om midtbanespilleren.

– Jeg siktet meg ut han tidlig. Vi er bevisste på dem vi skal ha inn. Han er en hardtarbeidende spiller, en sentral midtbanespiller, som løper mye, har en bra pasningsfot og som vinner mange dueller. Han vinner også mye i lufta. Han kan passe bra sammen med Semou, sa Bergersen til HA-sporten tidligere denne uka.

– Marius er en utadvendt type, som liker å ta tak. Han er en ledertype, og han har et godt forhold til HamKam gjennom onkelen sin, sier Kent Bergersen.

Tidligere har HamKam hentet Franck Semou, Saihou Jagne, Ivar Sollie Rønning, François Yabre, Simen Bolkan Nordli og Ove Solvang.

PS: Marius Hagen spiller ikke treningskampen mot Kongsvinger i morgen (lørdag).

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.