MOLDE: Hoseth var også den som smelte av gårde volleyskuddet som sendte moldenserne videre i det tøffe cupdramaet mot naboklubben Kristiansund.

Men ikke nok med at kampen gikk til ekstraomganger. Det ble også lagt til hele sju minutter i andre ekstraomgang - noe som førte til at kampen varte i hele 127 minutter.
I Molde spekuleres det i om det kan svekke laget før det viktige bunnoppgjøret mot HamKam i morgen.
Magne Hoseth avviser dette.
- Vi er så godt trent at det ikke skal være noe problem. Vi restituerte oss torsdag, og i går trente vi for fullt igjen. Vi er hundre prosent klare igjen mot HamKam i morgen, sier Hoseth.
Molde regner for øvrig med at kampen mot HamKam blir ganske lik den de hadde mot nettopp Kristiansund. Der la bortelaget kompakt med lavt press, og de tror HamKam vil gjøre det samme.
- Nå handler det om å restituere spillerne og bygge opp selvtilliten deres foran HamKam-kampen. Det er ikke sikkert den kampen blir så ulik den mot Kristiansund, sa Molde-trener Kjell Jonevret til Romsdals Budstikke etter cupkampen.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.