HAMAR: Mandag skrev HA-sporten at det skulle dukke opp minst en brasilianer på trening. Lars Tjærnås bekreftet at høyrebacken Ednei skulle komme. Det gjorde også midtbanespilleren Michael Carneiro, som har trent med Moss.

Begge viste at de kan spille fotball, men trenger nok mer tid for å overbevise om at de kan tilføre laget noe nytt. Begge får flere sjanser utover i uka.
- De gjorde et helt greit førsteinntrykk. Det er for tidlig å si noe mer etter en økt. Begge blir med noen dager til, sier Arne Erlandsen, om de to brasilianerne som kom på eget initiativ.
Mer spenning knytter det seg rundt en midtbanespiller som kommer på treningen onsdag. Han skulle egentlig kommet mandag, men ankomsten ble utsatt.
- Det dreier seg om en midtbanespiller fra et av østblokklandene. En spiller Lars Tjærnås har kjennskap til, sier Arne Erlandsen til HA-sporten.
Tjærnås ønsker ikke å spille ut alle kortene.
- Vi kan ta det når han kommer. Jeg vil ikke si noe for tidlig, sier Tjærnås.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.