– Jeg spilte godt på samlingen og fikk levert opp mot mitt beste nivå. Kanskje spesielt defensivt er jeg fornøyd med måten jeg bidro på, sier Mickelson.

Den beskjedne backen vil helst ikke snakke om eventuell interesse fra andre klubber, men innrømmer at han har fått komplimenter fra andre enn HamKam- og Norge-representanter.

– Det er naturligvis smigrende å høre om fordi det viser at jeg har gjort noe riktig. Alle unge drømmer jo om å spille i utlandet, sier han.

Landslagssjef Per Arne Johansen er ikke i tvil om at Nico mestrer nivået dersom HamKam skulle rykke opp i år.

– Han har absolutt ingen problemer med å spille ett nivå opp. Det er ikke noe å lure på, sier Johansen.

Etter å ha misset to kamper på grunn av samling, er han tilbake til toppkampen mot Alta søndag.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.