Tre poeng, tre uavgjorte kamper på de fem første seriekampene. Det er fasiten for grønnbuksene foran lørdagens møte med Strømmen.

Kevin Knappen mener han ikke merker noe til presset.

– Nei, det gjør jeg ikke. Det hadde vært alarmerende hvis vi ikke hadde vært på spillemessig. Men vi har vært fullt på høyde og bedre enn motstanderne i flere av kampene vi har spilt, sier han.

Kaptein Jacob Egeris er tilbake i full trening etter en smell i ryggen, og han melder seg klar til kamp igjen, men det er usikkert om han får starte lørdag.

– Vi vurderer alltid lag før kamp, og nå som det er så tette kamper, så kan vi ha en fordel av at vi har en bred tropp og at vi kan kjøre på med friskere bein, forklarer Knappen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.