HAMAR: Hetsen mot Roman Kienast i svensk presse fortsetter. Og det til tross for at østerrikeren scoret sitt første mål for Helsingborg siden overgangen nå på mandag.

Nå er det radiosporten i Sverige som omtaler spissen i negativ  betydning.

For i "kåringen" sommeren verste signering, kaprer Kienast 2. plassen, slått av Rick Kruys, som ikke har klart å komme inn i startelleveren til Malmø etter overgangen fra Utrech.

Her er den mindre flatterende bedømmelsen av Kineast:

"HIF jagade länge en ersättare till Razak Omotoyossi och hittade till slut österrikaren Roman Kienast. Men forwarden, som spelade EM för hemlandet i somras, har inta alls fått till det bredvid Henrik Larsson i anfallet."

PS! Kim Olsens overgang til Örebro blir kåret til sommerens beste overgang i svensk toppfotball. Han har gjort seks mål etter overgangen i sommer.

Roman Kienast har flere ganger blitt lynsjet i svensk presse siden overgangen fra HamKam. Blant annet presterte han og score selvmål i en kamp nylig.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.