HAMAR: Per Morten Haugen i Fredrikstad var rasende etter episoden på Briskeby i går kveld.

- Jeg håper denne HamKam-spilleren får en lang, lang, lang karantene. Vi kommer til å gå videre med denne saken, tordnet Haugen.
Situasjonen skjedde da HamKam hadde fått corner i andre omgang. Leonardo fikk en dytt i ryggen av Jan Tore Ophaug, og traff Barsom i bakhodet med sitt hodet.
Dersom dommeren hadde sett hele situasjonen, hadde Leonardo stått i fare for å få rødt kort.
HamKam-trener Arne Erlandsen har likevel vanskelig for å tro at det var med hensikt.
- Det er ingen som frivillig vil ha vondt i sitt eget hodet for å skalle noen i bakhodet. Derfor tror jeg ikke det var med hensikt, men jeg skal snakke med spilleren etterpå, sier Erlandsen.
Bengt Eriksen og Petter Myhre i tv2s fotballstudio i går kveld, mente dytten Leonardo fikk, ikke var kraftig nok til at brasilianeren måtte treffe Barsom i bakhodet.
- Han burde rekke å ta seg imot med henda, mener Eriksen, som tror fotballforbundet kommer til å se nærmere på episoden.
Fredrikstad-spilleren var en lite populær mann på Briskeby i går kveld. Flere ganger lå han nede og ble pepet ut av hjemmetilskuerne, før episoden i Fredrikstad-feltet.
Leonardo møtte ikke opp i mixed-sonen etter kampen.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.