HamKam-treneren har fått en foreløpig ramme å forholde seg til, men både han og klubben håper det ligger ei oppside i budsjettet.

Det handler litt om større sponsorinntekter. Og det handler litt om at jo lenger klubben venter med å signere nye spillere, desto mer kan det være å få for pengene.

På medlemsmøtet på Gregers i går kveld hevdet Bergersen uansett at han ikke var bekymret for situasjonen.

- Jeg er veldig godt fornøyd med de spillerne vi allerede har signert. Og så håper jeg å signere fire-fem spillere til som skal forsterke laget ytterligere, sa Bergersen.

Har gode kontakter

Overfor HA-sporten utdypet han dette med å si at de første spillerne han signerte, kanskje var enda bedre enn han trodde.

- Jeg føler at vi pr. nå har et lag som holder topp-fire-fem-nivå.

Bergersen forklarte også at han håper å utnytte gode kontakter i de klubbene han allerede har jobbet for. Han ønsker på den måten å signere spillere som ikke spiller seg inn i førsteelleveren i eliteserien eller i 1. divisjon, men som på et 2. divisjonslag vil kunne dominere.

Venter på nøkkelavtaler

For HamKam og Bergersen er det ingen tvil om at det blir viktig at salgsapparatet lykkes godt med jobben sin. Flere av de tradisjonelt store samarbeidspartnerne har ennå ikke signert nye avtaler.

- Vi håper de vil være med på samme nivå, sier salgsansvarlig Christian Solemsli Kleppe.

Det knytter seg selvsagt ekstra spenning rundt hvor langt Sparebanken Hedmark vil strekke seg.

Inntil Bergersen får alle spillerne på plass, fokuserer han mest på å gjøre noe med det han kan påvirke selv. Nemlig det treningsmessige.

Samarbeidet med Tommy Olsen og Input har han stor tro på. Allerede i dag vil åtte spillere bli gransket nøye i forhold til å få tilrettelagt spesialtilpassete treningsprogram.

- Jeg vil være tålmodig i jakten på forsterkningene. Samtidig skal vi trene mye. Jeg har alltid hatt lag som har trent mye og hardt. Jeg føler meg trygg på at vi skal være konkurransedyktige i april, sier Kent Bergersen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.