HamKam-treneren har fått en foreløpig ramme å forholde seg til, men både han og klubben håper det ligger ei oppside i budsjettet.

Det handler litt om større sponsorinntekter. Og det handler litt om at jo lenger klubben venter med å signere nye spillere, desto mer kan det være å få for pengene.

På medlemsmøtet på Gregers i går kveld hevdet Bergersen uansett at han ikke var bekymret for situasjonen.

- Jeg er veldig godt fornøyd med de spillerne vi allerede har signert. Og så håper jeg å signere fire-fem spillere til som skal forsterke laget ytterligere, sa Bergersen.

Har gode kontakter

Overfor HA-sporten utdypet han dette med å si at de første spillerne han signerte, kanskje var enda bedre enn han trodde.

- Jeg føler at vi pr. nå har et lag som holder topp-fire-fem-nivå.

Bergersen forklarte også at han håper å utnytte gode kontakter i de klubbene han allerede har jobbet for. Han ønsker på den måten å signere spillere som ikke spiller seg inn i førsteelleveren i eliteserien eller i 1. divisjon, men som på et 2. divisjonslag vil kunne dominere.

Venter på nøkkelavtaler

For HamKam og Bergersen er det ingen tvil om at det blir viktig at salgsapparatet lykkes godt med jobben sin. Flere av de tradisjonelt store samarbeidspartnerne har ennå ikke signert nye avtaler.

- Vi håper de vil være med på samme nivå, sier salgsansvarlig Christian Solemsli Kleppe.

Det knytter seg selvsagt ekstra spenning rundt hvor langt Sparebanken Hedmark vil strekke seg.

Inntil Bergersen får alle spillerne på plass, fokuserer han mest på å gjøre noe med det han kan påvirke selv. Nemlig det treningsmessige.

Samarbeidet med Tommy Olsen og Input har han stor tro på. Allerede i dag vil åtte spillere bli gransket nøye i forhold til å få tilrettelagt spesialtilpassete treningsprogram.

- Jeg vil være tålmodig i jakten på forsterkningene. Samtidig skal vi trene mye. Jeg har alltid hatt lag som har trent mye og hardt. Jeg føler meg trygg på at vi skal være konkurransedyktige i april, sier Kent Bergersen.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00