– Det kom som en overraskelse på meg. Jeg jobber hardt på trening hver dag for å bli så god som mulig, så jeg blir selvsagt glad og stolt av å høre at folk synes jeg leverer, sier Ruben Alegre.

HA-sporten spurte samtlige trenere i 2. divisjon avdeling 1 om hvem som var avdelingens beste forsvarsspiller og beste spiller totalt. Alegre scoret høyt i begge kategorier.

Trener-ros

Fem av 12 trenere mente spanjolen var avdelingens beste forsvarsspiller. Altas Thomas Braaten kom nærmest med sine to stemmer.

Tre av dem mente Alegre var avdelingens beste spiller totalt sett. KFUMs midtbaneelegant Stian Sortevik fikk like mange stemmer.

– Han har vært god for det laget som slipper inn færrest mål og sett bra ut i kampene mot oss, sier Skeid-trener Tom Nordlie.

Nybergsund-trener Jarl André Storbæk forklarer valget sitt slik:

– Han er kompromissløs, fysisk robust, men samtidig veldig god med ballen. Han har spilt i Norge tidligere og kjenner kulturen, sier Storbæk, som har en fortid som spiller på Briskeby.

Også Vålerenga 2s Gard Johan Holme stemte på Alegre.

Fortrinn fra Spania

Den tidligere Gjøvik/Lyn-spilleren legger ut om sin egen sesong som han stort sett er fornøyd med.

Alegre mener han drar fordel av å ha en fortid fra fotballakademier i Spania.

– Der hadde vi alltid fokus på spill med ballen i beina. I mye større grad enn hva man har i Norge, tror jeg. Mitt spill bærer preg av det, sier han.

– Hvorfor tror du trenerne mener du er avdelingens beste?

– Altså, jeg vet ikke om jeg er best. Men jeg han en forse rundt det å spille meg ut bakfra. Samtidig føler jeg meg fysisk sterk, men har bare to gule kort gjennom hele sesongen.

– Veldig viktig

HamKam-trener Kevin Knappen er veldig fornøyd med bidragene han har fått fra spilleren som ble hentet før sesongen.

– Hittil denne sesongen har han vært veldig viktig for oss og vært en god tilvekst. At andre mener han er best i avdelingen, er selvsagt hyggelig, sier Knappen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.