• FERDIGSPILT: Christopher Mbamba er satt ut av spill resten av sesongen.
    FOTO: Pål Jacobsen

Han var av HamKams aller beste i første omgang mot bunnlaget Træff, i kampen HamKam vant 4-0. 

Deiset i reklameskiltet

Snaue fem minutter før pause deiset kantspilleren inn i reklameskiltet på Briskeby. HamKams støtteapparat fryktet umiddelbart en alvorlig kneskade, og det virket som Mbamba selv også skjønte at noe var noe som kunne sette han ut av spill en lengre periode.

En gråtende Mbamba ble hjulpet av banen og inn i garderoben. 

- Vi har undersøkt ham nå, og selv om det er for tidlig å si noe sikkert, var det ting som tydet på at korsbåndet hans kan ha fått seg en smell, sa HamKams lege Håvard Strand, etter kampen.

Korsbånd- og MENISKSKADE

Legen viste seg å ha rett. Mbamba reiste til Sverige på ferie og for å gjennomføre en MR-undersøkelse. Resultatene var ikke av det hyggelige slaget.

- Korsbånd- og meniskskade..ute resten av sesongen!!, skrev HamKam-trener, Kent Bergersen, i en tekstmelding til HA-sporten lørdag formiddag.

Mbamba skrev under på en toårskontrakt da han kom til HamKam før sesongen, og blir derfor etter alt å dømme med videre i 2016-sesongen. Han har spilt samtlige kamper (15) for grønnbuksene denne sesongen, og står med en scoring og to gule kort.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.