26-åringen fra Løten ble klar for HamKam fredag kveld.

- De ville satse på meg, og jeg kunne ikke si nei til dette. Jeg har lyst til å vise meg skikkelig fram i HamKam-drakt, sier Marius Holt.

Han har spilt i Løten, Brumunddal og Nybergsund.

- Jeg håper å bidra med noen scoringer, sier 26-åringen.

Han scoret 40 mål i 4. divisjon med Løten forrige sesong.

Trener Kent Bergersen sier dette om sin nye spiss på HamKams hjemmeside:

- Marius er en spiller med et udiskuterbart stort potensial. En godt trent og topp motivert Marius kommer uten tvil til å sette sitt tydelige preg på årets andredivisjon.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.