HAMAR: Landslagstrener Øivind Nilsen har tatt ut HamKams Marcus Pedersen i G18-troppen, som skal delta i en turnering i Lisboa i Portugal i tidsrommet 19. - 25. mai.

I Portugal skal Pedersen & Co. spille mot USA 21. mai, Sverige 22. mai og Portugal 24. mai.
HamKam møter Strømsgodset hjemme 19. mai og Lillestrøm 25. mai, to kamper som kolliderer med turneringen i Portugal.
Sist Marcus Pedersen spilte med flagget på brystet, var på G17-landslaget i august i fjor. Da scoret han to mål i finalen mot Tyrkia i en turnering i Tsjekkia.
Totalt er det 10 spillere som representerer lag i eliteserien.

Troppen: Jo Inge Berget (Lyn Oslo), Magnus W. Eikrem(Manchester United), Pål A. Helland (Rosenborg), Christer Jensen (Vålerenga), Kenneth Jensen (Hønefoss), Remi Johansen (Tromsø), Anders Karlsen (Bodø/Glimt), Mohammed Keita (Strømsgodset), Anders Konradsen (Bodø/Glimt), Anders Kristiansen (Bryne), Vegard Landaas (Mandalskameratene), Preben Mankowitz (Skeid), Simen Melhus (Viking), Ørjan H. Nyland (Hødd), Marcus Pedersen (HamKam), Fredrik Semb (Odd Grenland), Aleksander Solli (Løv-Ham), Jonathan Tollås (Aalesund).
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.