Minstekravet er 400.000 kroner, men drømmen er 600.000.
Vi snakker om den 12. mann i HamKam.
Fotballklubbens idé var enkel: Privatpersoner på Facebook sier ja til å betale 300 kroner for å bli med som draktsponsor kommende sesong. Målet er å få solgt 2.000 andeler og dermed sikre HamKam 600.000 kroner.
HamKam startet denne aksjonen på nyåret, og dersom de kommer i mål med den, vil plassen øverst på ryggen bli solgt til disse enkeltpersonene med hjertet i klubben - den 12. mann.
Foreløpig er ikke aksjonen i boks, selv om rundt 450 personer har tegnet seg som sponsorer, noen med aksjer.
- Vi har passert 180.000 kroner, men vi må opp i 400.000 for å komme i land budsjettmessig, sier HamKams markedssjef Roger Nyborg.
Og om det ikke blir 12. mann, så vil Remo Sjonfjell jobbe kreativt for å finne andre muligheter, men han håper fortsatt på å nå 400.000.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.