Ett poeng, ett mål og sju baklengsmål er fasit for HamKam etter de fem første seriekampene i 1. divisjon.

- Jeg hadde ikke sett for meg dette da jeg skrev under i vinter, nei. Trenerbyttet og beinbrudd på to viktige spillere har nok hatt en del å si, sier Magnus Sylling Olsen, som av HA-sporten kun fikk ett poeng på børsen for sin prestasjon i 0-2-tapet mot Ranheim torsdag. Det hører med til sjeldenhetene.

- Børs, poeng og slikt bryr jeg meg ingenting om, sier han.

- Helt elendig

Han er uansett klar på at ett mål på fem kamper ikke er bra.

- Vi må stikke fingeren i jorda og innrømme at vi ikke har prestert godt nok. Verken som lag eller individuelt. Ett mål på fem kamper er rett og slett helt elendig, og det gnager noe voldsomt i oss spisser at det ikke har blitt flere. Vi kom ikke til en eneste sjanse mot Ranheim, mens i de foregående kampene har ikke avslutningene vært gode nok. Det tar vi spisser selvsagt kritikk for, forklarer han.

Angrepsspilleren som kom fra Sarpsborg 08 før sesongen har slitt med å komme skikkelig i gang i HamKam-drakta.

- Jeg er langt fra fornøyd med egen innsats til nå, selv om det er vanskelig å være god alene i en periode der det går tungt for alle. Vi er avhengige av hverandre, men jeg forventer helt klart mer av meg selv, sier han.

Ble lovet hardere satsing

En Kamma-stall som i utgangspunktet var tynn nok fra før, har måttet se nøkkelspillere som Emil Sildnes og Fredrik Sjølstad bli satt ut med langtidsskader.

- Da jeg skrev under ble jeg lovet enda hardere satsing og flere spillere inn enn det som kom i sommer. Alle vet at det vil komme skader i løpet av en sesong, og vi får kjenne på det nå. Gjort er gjort, og jeg går ikke rundt og plages av det, men det er jo litt irriterende, sier Sylling Olsen, som har god tro på at årets første seier kan komme mot Bryne søndag.

- For oss handler det om å heve brystkassa. Vi viste mot TIL at vi er gode nok for å slå hvem som helst. Vi tror på oss selv og det vi driver med, sier Sylling Olsen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.