Vegard Skogheim heller helt klart til det siste kombinert med at HamKam ikke så veldig gode ut på trening heller rett før sommerferien.

13 baklengs før ferien

Men tallene er uansett skremmende, selv om det ikke er noen forbannelse. For i likhet med i fjor da HamKam tapte 5-0 mot Hødd i Ulsteinvik i siste kampen før sommerferien, slapp de inn nye fem mål mot Kristiansund (5-1) i samme kamp i år.
Og som om ikke det er nok, så slapp de inn tre mål mot Kongsvinger året før.
- Men da scoret vi tre også, poengterer Vegard Skogheim helt korrekt.
Likevel er det ingen tvil om at HamKam mistet formen da det nærmet set sommerferie.
- Ferien kom beleilig, sier assistenttrener Svein Inge Haagenrud.

Møter Elverum

Og Skogheim innrømmer nå at han var bekymret i forkant av kampen mot Kristiansund.
- Det hadde vært for dårlig over lang tid. Vi dullet oss nok for mye inn i troen på at det skulle gå bra. For jeg synes kanskje ikke intensiteten ikke var på topp. Det er ingen krise det som skjedde før ferien, men vi må bli mer aggressive i forsvarsarbeidet vårt, fastslår Vegard Skogheim.
I frykt for ikke være helt på tå igjen mot Mjøndalen neste fredag, tester HamKam formen allerede førstkommende lørdag i en treningskamp mot Elverum på Sentralidrettsplassen.
- Det er en kamp som passer bra for begge lag nå. Og en kamp hjelper gjerne litt etter en ferie, sier Skogheim til HA-sporten.
Klokka 18.00 i ettermiddag samles troppen igjen på Brisakeby til første fellestrening etter ferien.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.