HAMAR: - Jeg vet at det står «lukket trening» i ukeprogrammet vårt, men så er ikke tilfelle. Lillestrøm skal trene i Parken like etter oss. Det er ingen grunn til å invitere dem til å overvære treningen vår, ler Solbakken, som helst ville trene på faste situasjoner i fred og ro.

FC København møter Lillestrøm i Parken i kveld. Returkampen finner sted på Åråsen om 14 dager.

- Vil dominere
Siden Solbakken & Co. ikke er kvalifisert for Champions League i år, er det viktig for FCK å ha suksess i UEFA-cupen.

Ståle følger veldig godt med i det som foregår i den norske toppserien og i klubben han spilte for i mange år, Lillestrøm.
- Vi kommer nok til å dominere kampen i kveld, men da er det viktig å omsette sjansene vi får. Sammenligner du FCK for halvannet år siden og i dag, stiller vi så å si med nytt lag. Det tar naturligvis tid å spille inn mange nye, men den tida har vi rett og slett ikke.

Mangler fem
Solbakkens lag må pent prestere fra start. De har kommet brukbart ut i SAS-ligaen, har to ganger 1-1 borte og to ganger 1-0 hjemme og ligger på tredjeplass, to poeng bak Midtjylland.

FCK mangler fem av sine beste folk til kveldens kamp mot Lillestrøm:
- Midtbanespillerne Rasmus Würtz, Jesper Grønkjær og forsvarsspilleren Mikael Antonsson er langtidsskadd. Kapteinen Ulrik Laursen og Libor Sionko skal være klare om ti dager, opplyser Ståle, som er klar over at FCK bare har vunnet ett av de fem siste oppgjørene mot hans gamle klubb, Lillestrøm:

Med C-laget
- Men den statistikken lyver. I tre av kampene stilte vi med et C-preget lag. Det var bare finalen i Royal Leauge og en annen kamp, vi hadde fullt lag, sier Solbakken, som fremdeles har hus i Hamar og som ofte stikker innom Briskeby.

- HamKam kan være glad til at bare ett lag rykker ned. De har gode sjanser til å havne nest sist og få kvalifisering. Slår de Aalesund hjemme om en snau måned, kan det bare være ett poengs forskjell. Jeg regner med at kampen mellom HamKam og Aalesund vil fortsette helt inn i serieavslutningen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.