HA-sporten møtte Viktor Adebahr på Briskeby i går, hvor han var trener for en gjeng skoleelever fra Ajer ungdomsskole, med fotball som valgfag.
Og HamKam-spilleren var like entusiastisk som vanlig.
Forskjellen var at han sto mye stille under denne økta. Vanligvis er indreløperen i bevegelse, og et perfekt eksempel på ei løpsmaskin.
Ei målfarlig løpsmaskin.

Alltid trent mye

- Jeg føler meg i veldig god form nå, og har vært det en stund. Jeg er vant til å trene mye, og har alltid trent litt ekstra. Jeg kjører intervalltrening på mølle en gang i uka. Med kun én kamp i uka er ikke det noe problem. Det er lang sesong i Norge, så det gjelder å holde det fysiske i orden. Jeg er vel kjent som ei løpsmaskin, en tovegsspiller, sier svensken, som altså har lyst på flere enn de seks scoringene 24-åringen har fått bokført til nå.
- Det er alltid moro å score mål. Fem av målene har vært fine også. Det siste var et krigermål, men mål er mål. Det er moro å bidra.
- Hva er dine sterkeste sider?
- Jeg har stor løpskapasitet, er en god pasningsspiller og en bra avslutter.
- Og hva kan forbedres?
- Det meste kan forbedres, men hvis jeg skal plukke noe må det bli at jeg kan bli raskere. For å kompensere manglende fart kan jeg helt sikkert bli klokere også, ta flere riktige valg. I tillegg kan jeg prøve å ta mer ansvar, bli en sterkere ledertype, sier Viktor Adebahr.
Han har kontrakt med HamKam en sesong til.

- Utviklet meg i HamKam

- Jeg trives veldig bra i byen og i klubben. Jeg føler sjøl at jeg har utviklet meg som spiller her. Spillestilen og rollen jeg har i laget passer meg bra, og jeg får bidra mye offensivt, sier 24-åringen, som kom til HamKam fra Ull/Kisa.
Det var tidligere HamKam-trener Peter Engelbrektsson som inviterte Adebahr til Norge.
- Han er en kamerat av faren min. Jeg trengte spilletid, og Peter inviterte meg til et treningsopphold med Ull/Kisa.
Etter hvert ble det HamKam.
- Jeg ville til HamKam fordi jeg likte måten de spiller fotball på. Det angrer jeg ikke på, sier Viktor Adebahr.
Løpsmaskina.
Og toppscoreren.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.