Fart går inn i 14 dager med nerver. Kommende lørdag tar Fart turen til Oslo og møter Grei. Oslo-laget ligger tre poeng foran Fart, så der er det viktigste og unngå tap.

Kampen etter er det bunnlaget Raufoss som kommer på besøk. En kamp Fart bare må vinne, skal jentene fra Øvre Vang unngå nedrykk.

Må ha fire poeng

Trener Frode Bekk er fullstendig klar over situasjonen laget ligger i om dagen.

–Det blir utrolig viktig de to kommende kampene. Klarer vi poeng mot Grei, skal vi klare fire poeng. Mot Raufoss skal det bare bli tre poeng, sier trener Frode Bekk.

I kampen mot Lyn hadde ikke trener Bekk regnet med mange poengene.

– Lyn er dessverre flere klasser bedre enn oss. De har en drøss med landslagsspillere i yngre årsklasser. Vi tapte fortjent, selv om Lyn ikke scoret før det hadde gått 77 minutter, fortsetter Bekk.

Lyn er et av divisjonens klart beste lag (ligger på andreplass). Laget har teknisk gode spillere på alle plasser og spiller virkelig god fotball.

Mot Fart møtte de et lag som jobber som slaver. Skulle Fart ha poeng i denne kampen, måtte laget vinne det gjennom iherdig jobbing. Det holdt i 77 minutter.

Herlige Maren Kristine

I fjorårssesongen hadde midtstopper Maren Kristine Andersen en sesong på det jevne.

Årets sesong har jenta blomstret opp. Hun leser spillet godt og tar et stort ansvar gjennom hele kampen. I duellspillet er det ikke mange som er bedre enn Maren Kristine. Hun kliner til i alle dueller og gjør det surt for motstanderens spisser.

Det lille minuset til Maren Kristine er pasningene hennes framover på banen. Forbedrer hun dem, er midtstopperen god nok for spill på høyeste nivå.

Midtstoppermakker Gina Engen Bryhni gjør også gode kamper sammen med Maren Kristine.

Forover på banen sliter Fart litt mer.

Midtbanen til laget fra Øvre Vang mangler en spiller som kan gå foran med et godt eksempel. Ingen krigere, ingen ballvinnere, ingen som har den forløsende pasningen til spilleren på topp.

I lørdagens kamp så vi flere jukse i selve spillet. Det ser ut som om de går inn i taklingene, men spillerne trekker seg i de avgjørende øyeblikkene. Med balltap i farlige situasjoner, får motstanderne mange overganger som det blir sjanser av.

For på topp har Fart landslagsspiller Ingrid Kvernvolden. En spiller som bør og kan bøtte inn mål i denne divisjonen. Det gjør ikke Ingrid, for hun får ikke de ballene som både hun og laget trenger om dagen.

Nå må hele laget jobbe livet av seg for å få de fire viktige poengene på de to neste kampene.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.