Tore Olsen fra Moelv er det vi kan kalle en fotballpappa. Både som trener og far har han fulgt begge de to sønnene sine tett på fotballbanen.

Mens Thomas Lehne Olsen (22) har spilt flere gode kamper for Strømsgodset i år, er det yngstesønnen Henrik som får mest oppmerksomhet fra den ivrige fotballpappaen nå.

- Jeg følger opp så mye jeg kan. Jeg var vel på La Manga tre-fire ganger og fulgte med Thomas. Nå er det Henrik som er her med HamKam.

Han forteller at for Thomas var det en guttedrøm å bli HamKam-spiller. Og det var stort da han gikk videre til Strømsgodset.

Nå lurer alle på om lillebror Henrik kan bli enda bedre.

- Henrik har et mål. Det er å bli bedre enn bror sin. Vi får se da. Jeg vet ikke, men sjansen er der. Vi får vente litt og se når han har vært med HamKam et halvt års tid, sier Tore Olsen.

Som mener det er én stor forskjell på de to sønnene sine. Klikk deg inn på videoen øverst - og finn ut hva det er!

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.