Trondheim
- Dette var utrolig kjedelig. Jeg har hatt en veldig fin tid i Hamar og HamKam. Både samboeren og jeg har hatt det bra. Det blir tungt å ta farvel, men heldigvis er det noen uker til, sier HamKam-kapteinen, som er Aalesund-spiller fra 1. januar.
Han forteller at de hadde trua på stillingen 0-1.
- De skapte ikke noe særlig mer enn den de scoret på i første omgang. Dessverre klarte heller ikke vi å produsere noen farlige målsjanser. Etter at vi ble ti mann ble det vanskelig. Vi klarte ikke å trøkke dem bakover, sier Oddbjørn Lie.
Han mente også at det røde kortet til Idris var strengt.
- Det virket veldig strengt. Mulig det ikke var straffe, men det må ikke bli gult for filming for det, sier Lie.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.