HAMAR (HA): Så langt har ikke HamKam-ledelsen gått i forhandlinger med Vegard Skogheim om kontraktsforlengelse etter 2014. Det er heller ikke gitt at det vil bli tatt noen avgjørelse om hvem som skal lede HamKams A-lag fra 2015 før neste års sesong starter.

– Vi forholder oss til den avtalen vi har med Vegard, sier styreleder Morten Kristiansen.

– Nå skal vi først evaluere årets sesong, og da snakker vi om alt i klubben; styret, administrasjonen, spillere, trenere, arrangementsbiten. Alt skal evalueres, og dette er vi trolig ferdig med medio desember.

Utgående kontrakt

Morten Kristiansen ser ingen betenkeligheter med å kjøre i gang en ny sesong med en trener på utgående kontrakt.

– Vegard er veldig proff og vet hvordan dette fungerer i fotball.

– Vil det være avklart før neste års serie sparkes i gang?

– Ikke nødvendigvis, men jeg er opptatt av langsiktighet. Dette er en vurdering vi også vil gjøre sammen med Vegard selv, forteller Kristiansen og legger til at Skogheim har levert de beste resultatene i HamKam siden 2007.

– Han har levert det som var målet vårt, og det kan vi ikke være misfornøyd med. Vegard er en god mann, avslutter HamKams styreleder.

Heller ikke Vegard Skogheim ser det som presserende å få avklart framtiden sin i HamKam akkurat nå.

– Ønsker du fortsette i HamKam også etter 2014-sesongen?

– Jeg vil fortsette som fotballtrener, så får HamKam komme med en forespørsel, hvis de er interessert.

– Er det et ønske å få muligheten til å forlenge kontraktsperioden allerede nå?

– Det har jeg ikke tenkt på en gang. Nå er jeg mest opptatt av å skaffe HamKam et slagkraftig lag til neste sesong. Jeg har ikke tenkt på meg selv. Men jeg har ingen tanker om å være noe annet enn fotballtrener, og en vet aldri hva som skjer i denne bransjen. Jeg er veldig godt fornøyd med CV-n min i Kongsvinger og HamKam. I klubber med små ressurser har jeg to opprykk og to kvalifiseringsspill. Det ble et nedrykk i 2009, men da gikk alt til helvete i klubben, sier Skogheim.

Han var med som Erlandsens assistent fra 2007, men tok over midt i sesongen i 2009.

Azis Idris klar

HamKam sikrer stadig spillere til neste års stall. I går skrev Aziz Idris under en ny toårsavtale.

– Alle vi signerer er viktige spillere for HamKam, sier Vegard Skogheim, og midtbaneankeret fra Ghana er definitivt en spiller i den kategorien for HamKam.

Ikke bare har Idris tilført HamKams midtbane mye krefter. Han har også vist seg som en solid straffeskytter.

Dermed er disse spillerne på plass. Her er oversikten, som også viser hvor lang tid som gjenstår av kontraktene:

 • Lars Øvernes (målvakt) – 2 år,
 • Emil Holst (målvakt) – 3 år
 • Truls Hagen (forsvar) – 2 år
 • John Anders Rise (forsvar) – 2 år
 • Christophe Psychè (forsvar) – 2 år
 • Håkon Aalmen (forsvar) – 3 år
 • Emil Sildnes (midtbane/angrep) – 2 år
 • Fredrik Sjølstad (midtbane) – 3 år
 • Kristoffer Hagen (midtbane) – 1 år
 • Viktor Adebahr (midtbane) – 1 år
 • Tore A. Gundersen (angrep) – 2 år
 • Daniel Bekkevold (angrep) – 2 år

 

 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
 • Slette kommentaren din
 • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.