Nettmøte er nå over. Les spørsmål og svar her.

Spørsmål: Dere skal være kyniske, leder 1-0, vi er på overtid. Likevel kjører dere på med mange folk i angrep, avslutter angrepene raskt i stedet for å holde på ballen. Når dommeren avgjør kampen er dere 3 mot 4 i undertall og Godset kommer alene gjennom. Dommeren avgjør kampen, men dere lar han få anledning til det. Hvorfor er dere ikke mer taktiske/kyniske på slutten av kampen?
 
Arvid

Svar: Beste spørmål hittil. Helt enig med deg. Vår keeper har ballen. Ett minutt igjen. Og vi ligger i 4-3-3-formasjon. Helt feil taktisk. Nå må jeg stikke og hente sønnen min i barnehagen. Unnskyld til alle jeg ikke fikk svart. Ha en fortsatt fin dag. Så sees vi på neste hjemmekamp.Hilsen Arne
 
Optimisme
Spørsmål: Hei. Jeg følger med laget på stort sett alle hjemmekamper og har merket meg at dere har mye skader slik at dere må endre en del fra kamp til kamp, er dette noe som forklarer noe av mangel på "flyt" for laget?
Det er jo mange gode spillere i stallen men ikke som er tilgjengelige for spill.
Ellers synes jeg Hedemarkingene trenger et spark i R............ slik at de kan støtte opp om laget og ikke rakke ned på resultatene. Hamar trenger et topplag og et topplag trenger et godt publikum. Krysser fingrene for at du får laget "på skinner"og at det blir tippeliga spill neste år også.  Ellers er det dommere som ødelegger mye for oss. Lykke til videre!
 
Guran
 
Svar: Skader er en del av fotballen. Vi har hatt mye styr fra de to siste ukene før sesongstart og fram til det, men som leder kan du ikke fokusere på det. Vi må fokusere på dem som er tilgjengelig. Når det gjelder støtten så vil vel alle være med på et vinnerlag, men jeg mener det er bedre å spille Tippeliga og faktisk tåle og tape, enn å vinne Acecco-liga-kamper og så, over tid får vi skape en kultur som alle HamKamsupportere er stolte av å være en del av. Hilsen Arne.
 
4 mot 3
Spørsmål:       Godeset kom i overtall, 4 mot 3, i forkant av straffesituasjonen. Hvorfor lå dere ikke igjen med flere spillere?
 
Kenta
 
Svar: Svart på det tidligere. Godt spørsmål. Skal ikke skje.
 
Tempo
Spørsmål: Tempo er viktig i dagens fotball. Hvorfor starter Kamma med to spisser som neppe løper 60 meteren på under 15 sekunder i kamp etter kamp?
 
Kjetil
 
Svar: Fordi Abiodun holder maks én omgang. Plaku er nettopp tilbake fra skade og Marcus Pedersen er skadet.
 
Feil farger
Spørsmål:       Hvorfor har ikke Nye Briskeby grønne seter? HamKams farger er da vel ikke svart og rød?
 
Kristian
 
Svar: Jeg har nok med laget så det kan jeg ikke svare på :-)
 
Frykten for å tape
Spørsmål:       Har ett spørsmål etter å ha sett nok en kamp på Briskeby. Hvorfor i all verden ønsker dere ikke å vinne 2-0 ?? Spillerne GIKK i angrep, lot Strømsgodset få overganger pg.a manglende vilje(?) til å gå fremover og avslutte angrep ! Denne kampen ble ikke tapt pg.a straffesparket, den ble tapt av manglende vilje til å kjøre mot mål. Og hvor er gløden, tælen hen ? Dette er ikke ment som sleivspark, KUN for å få et svar, og for at jeg er altfor glad i Ham Kam til å holde kjeft.
 
Inger Lise Pettersen
 
Svar: Vi hadde flere muligheter til å avgjøre kampen. På slutten burde vi imidlertid demmet opp for de eventuelle overgangene ved å hatt nok folk bakover på banen. Det hadde vi ikke, derfor kommer også straffesituasjonen. Som en konsekvens av for stor strekk i laget.
 
Begredelig
Spørsmål: Hvilken magisk tryllestav skal du ta fram for å få gutta til å tro på seg selv igjen? Det ser jo ut som en gjeng med knehøner som dasser rundt utpå matta...
Tips: Gi Roman Kienast et crash course i offsideregelen eller send ham opp på tribuna.

Bigmouth

Svar: Usakelig spørmål, men det som var bra nok i Adecco-ligaen er helt sikkert ikke bra nok i Tippeligaen. Alle spillere yter maks, men motstanden er så mye bedre enn det vi møtte i fjor. Kienast går for mye i offide. Helt enig med deg der. Hilsen Arne.

Hva er hårreisende?
Spørsmål: Etter at en av dine spillere med vilje overfaller en angrepspiller rett utenfor 16-meteren for å hindre ham i å score et soleklart mål er du mest opptatt av å skjelle ut dommeren i avisa enda spilleren ikke får det soleklare røde kortet. Hvorfor ikke heller være et godt forbilde å skjelle ut en så usportslig spiller? Viser ikke denne spilleren og du selv egentlig forakt for spillet ved å godta at man ødelegger sporten med juks?
 
Even
 
Svar: Dumt av Førsund. Både å uttale seg på måten han gjorde og han hadde også muligheten til å unngå fellingen ved å bli med spilleren videre inn i sekstenmeteren. Vi ønsker alle at fotballen skal være fair, men når dommeren faktisk alene avgjør kampen, ved å dømme straffe på overtid når fellingen foregår i alle fall én meter utenfor sekstenmeteren, synes jeg faktisk det må være en konsekvens. Jeg må faktisk få lov til å si at dommeren gjør en dårlig jobb i den situasjonen - på samme måte som andre kan si at trenere og spillere gjør en dårlig jobb i enkelte situasjoner. Hilsen Arne.

Strategi
Spørsmål: Ser litt bekymra for åssen det skal gå med Kamma i år, men velger til det siste å tro at de berger seg i siste liten. Tror nok kanskje flere med meg kjenner bekymringen. Nå er det ikke min jobb å ligge våken om natten for å finne ut ny strategi for å berge seg! Derfor lurer jeg på om DU og dine (Skogheim & co) har ligget våkne og kommet opp med en ny strategi? For den som var lagt i forkant av sesongen nå, virker sannsynligvis ikke.
Er det vilje nok i laget til å ønske å vinne kamper eller er laget bare preget av disse sykdomforfallene som har vært? Vi andre (i yrkeslivet) vet jo at dersom det er noen borte fra jobb, så må vi yte mer hver enkelt som er tilstede
 
Ann Sandmoen
 
Svar: Hvordan vi ønsker å opptre som lag i dag er noe vi har jobbet med halvannet år. Med unntak av 2. omgang mot Aalesund har vi vært full på høyde med samtlige lag vi har møtt hittil spillemessig. Laget har utviklet seg mye siden vi tok over høsten 2006. Naturlig nok er Tippeliga en helt annen konkurranseplattform enn Adecco-ligaen. Vi må utvikle oss enda mer og være enda mer dyktige og spesielt innenfor de to sekstenmeterne. Der har de andre lagene vært et lite hakk bedre enn oss hittil i år. Hilsen Arne.
 
Tempo
Spørsmål: Min påstand er at HamKam sitt største problem har vært sentralt på banen i år. Hverken Ringberg eller Michaelsen har det tempo eller den aggressiviteten som kreves for å spille der (i hvert fall ikke de to sammen). Med Gullerud som eneste reelle alternativ for de to er HamKam alt for dårlig bekledd på denne posisjonen. Er du enig i denne påstanden? Vil det være aktuelt å handle i sommer for å styrke den sentrale midtbaneplassen?
 
Jonas
 
Svar: Vi jobber hele tiden for å styrke vår tropp. Fotballen har blitt slik nå at spillere kommer og går gjennom hele året så vi er alltid på tå hev når det gjelder nye spillere. Det er alltid en sammenheng mellom pris og kvalitet. Som jeg har nevnt tidligere så funket det bra i Adecco-ligaen, men nå spiller vi mot klart bedre lag og jeg er enig i at vi i enkelte situasjoner bærer preg av litt manglende tempo i laget og da snakker jeg generelt sett og ikke bare sentral midtbane. Hilsen Arne.
 
Nye spillere

Spørsmål:       Har dere konkrete plasser dere ønsker å forsterke i løpet av sommeren?

Er det satt av penger til dette. Virker som om gutta mangler selvtillit om dagen, hvordan kan du som trener påvirke dette. Tru kan flytte fjell er det jo noe som heter. Eller er det nok å håpe at et godt resultat mot Godset skal hjelpe. (skrevet før godset kampen)glad :-)

Svar: Selvtillit er noe det tar lang tid å få og det tar kort tid å miste. Når man får smeller mot seg, som vi har fått hittil i år. Vi har faktisk på syv kamper, tro det eller ei, hatt to utvisninger, tre straffer mot oss, to kamper vi har fått mål mot oss på overtid, bommet på straffer. Det er klart at dette preger spillerne og laget. Spesielt dersom vi skal fokusere veldig mye på det, men det gjør vi ikke. He-he.

 s
Spørsmål: Hva er din favoritt supporter-sang. Stå på Arne, jeg har tippa 5 plass, og det er dere gode nok til :-)
 
Tormod K
 
Svar: Det må være den som har reffrenget "HamKam, HamKam". Sønnen min har lært den i barnehagen. Hilsen Arne.
 
Pasoja klippekort
Spørsmål: Jeg bare lurer på hvorfor Juha spiller hver kamp, når han hittil i sesongen ikke har overbevist. Vil heller ikke si at han var fryktelig god i fjor. Er ikke tiden inne for å gi Bjørnevik sjansen fra start snart? Uansett tror jeg vi snur detta!
 
Svar: Som resten av laget har også Juha vært ustabil samtidig som Frode har utviklet seg voldsomt siden ifjor. Han er ikke langt unna en plass på laget. Hilsen Arne.
 
Ny kontrakt
Spørsmål: Hei Arne! Kommer du til å skrive under ny kontrakt for Hamkam? Jeg synes du er en kjempegod trener. Håper du blir å se i Hamar i flere år framover...Er du forresten fornøyd med nykommerne så langt?
 
Knut Sørhusbakken

Svar: Jeg skrev en ny treårskontrakt i fjor. Når det gjelder nykommerne så er det Adem Güven og Arnar Førsund som har bemerket seg best hittil. Hilsen Arne

Nedrykk
Spørsmål:       Hei
 
Blir du i Kamma selv ved et potensielt nedrykk?
Men, måtte for Guds skyld ikke det skje...

Kamma for alltid
Svar: Som trener må du forholde deg til arbeidskontraken og per nå har jeg dette året og to år til. Nedrykk tenker jeg ikke på.

Ut med dommeren inn med kua
 
Spørsmål:       Hvorfor dømmer alle dommere feil mot HamKam? Kan det være at byggeplassen i Hamar virker forstyrrende? Synes du at det er på tide med videodømming? Se hvordan dommerne jobbet under ishockey-VM i Canada.
 
Liten Patriot
 
Svar: Når det gjelder situasjoner rundt straffespark og om ballen er inne i mål eller ikke, så ser jeg ikke bort i fra at videodømming kan være fremtiden.
 
Litt flaks også.... :-)
Spørsmål: Alle er snurt fordi dommeren ikke fikk med seg at fellingen var utenfor streken men er du ikke glad for at han gjorde en feil til i samme situasjon, nemlig å vise ut Førsund ? Godset spilleren var jo i soleklar scoringsposisjon og som bakerste mann sier reglene at spilleren skal utvises...
Bernhardt Bonde

Svar: Slik sett kan vi man jo si at man er glad for det, men jeg vil i utgangspunktet at dommeren dømmer rett. Uansett

 

 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00