Mye har skjedd med Emil Sildnes siden han brakk beinet i serieåpningen hjemme mot Hødd for 15 måneder siden. Sildnes ble operert, men inngrepet ble ikke gjort godt nok, og han fryktet at han skulle bli fotballinvalid. Legene trodde også det verste, men Sildnes gjorde spådommene til skamme da han allerede i fjor høst kunne trene med ball igjen.

satser på skole

Sildnes trente for fullt med laget i vinter. Etter det har han operert en siste gang, og nå må han vente til foten er klar før han kan trene for fullt igjen.

– Jeg har gitt opp den sesongen her. Lenge hadde jeg et håp om å kunne rekke høstsesongen, men det blir altfor tidlig, sier Sildnes.

Nå bytter 22-åringen ut egentrening på Espern med skolegang på BI i Oslo.

– Det har blitt mye tung, kjedelig rehabeliteringstrening i løpet av skadeperioden. Nå ser jeg veldig frem til å begynne på skole i Oslo, sier han, og legger til:

– Jeg kan ikke gro fast her. Jeg har fortsatt et håp om å kunne spille fotball i 2. divisjon, men det kommer litt i andre rekke nå, sier Sildnes.

hamkam mest aktuelt

Selv om han forteller at 2015-sesongen allerede er historie for ham, så er HamKam klubben han helst vil spille for dersom kroppen og ferdighetene holder 2. divisjonsnivå.

– HamKam vil alltid være den klubben som står meg nærmest, det er det ingen tvil om. Jeg håper å kunne spille for dem, sier Emil Sildnes.

Bergersen positiv

HamKam-trener Kent Bergersen forteller at han gjerne ser Sildnes tilbake på Briskeby igjen.

– Hvis Emil blir frisk nok til å spille, så håper jeg virkelig at han kommer tilbake hit. Ingenting hadde vært bedre enn å se Emil dra på seg den grønne og hvite drakta igjen, sier Bergersen, som lot seg imponere voldsomt av Sildnes under vintertreningen.

– Det var lett å se at han ikke var helt hundre prosent klar. Han haltet litt, og jeg så at han hadde det vondt. Likevel leverte han treninger godt på høyde med de andre spillerne, sier Bergersen og legger til:

– Det han gjorde med oss i vinter forteller mye om hvilken spiller han egentlig var. Det er synd med skadene, men jeg både håper og tror at han kan komme tilbake, avslutter Kent Bergersen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.