Thomas Lehne Olsen var lenge aktuell for HamKam i 2014 sesongen. Mange ønsket at han skulle vende hjem på lån fra Strømsgodset, men han valgte heller å dra til Ull/Kisa. Nå forteller han hvor nærme det egentlig var;


- Det var veldig nære. Det var egentlig 50/50, men HamKam hadde da allerede rykket ned og Ull/Kisa kjempet om å beholde plassen, så det var egentlig det som gjorde valget, sier Olsen.


Videre snakker guttene blant annet om en fisketur i nord, Thomas forteller om gangen han glemte å spise på vei til kamp, og det blir selvfølgelig snakket om hvem som har gått på trynet.

Podcasten finnes også på Soundcloud og iTunes!Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.