- Jeg har pratet meg begge parter, og det er absolutt interessant for meg å spille høstsesongen i Brumunddal, sier Henrik Lehne Olsen.

Til nå har unggutten slitt med å få spilletid i andredivisjon.

- Jeg håper på mer spilletid på det nivået, og tror det er større sjanse å få det i Brumunddal. Jeg har fått signaler om at de ønsker å satse på lokale gutter, sier modølen, som tror det kan være greit å få nye impulser. 

- Brumunddal er en fin klubb. Kanskje det hadde vært bra for meg å få et slags miljøskifte, sier han.

Verken HamKam eller Brumunddal ønsker å kommentere dialogen rundt Lehne Olsen.

- Vi har et samarbeid med Brumunddal der vi bistår hverandre med spillere, agenter eller hva det måtte være. Noen ganger kan utlån være bra for spillerens egen utvikling, sier daglig leder i HamKam, Stein Arne Ingelstad.

Hans Ødegård i Brumunddal sier Lehne Olsen ikke er den eneste HamKam-spilleren de snuser på.

- Vi har ikke landet noen avtale ennå, fordi vi er i tenkeboksen. Det er flere spillere fra HamKam involvert i diskusjonen, men jeg vil ikke kommentere enkeltnavn, sier Ødegård.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.