- Vi har snakket om å prøve 4-3-3 igjen før Sildnes ble skadet, men nå er det ikke lengre noen tvil, sier Vegard Skogheim.

HamKam-treneren mener en slik omlegging ikke på noen måte er dramatisk, men tror laget kan bli bedre med nygammel formasjon.

- Vi får to indreløpere i stedet for en hengende spiss. Kantene spiller i prinsippet på samme møte, sier Skogheim, som samtidig innser at han ikke har en fullgod Sildnes-erstatter i øyeblikket.

- I 4-3-3 vil vi få muligheten til å komme inn i mellomrommet med to indreløpere, og kanskje dette kan være med på å gjøre oss enda farligere, sier Skogheim som ikke synes kampen mot Hødd var så ille.

- Jeg har sett den på ny og snakket med flere faglig sterke fotballkamerater, som har gitt meg gode tilbakemeldinger. Vi fikk ikke til alt vi forsøkte på, men vi hadde en tydelig plan, er beskjeden fra de jeg har diskutert kampen med, sier HamKam-treneren, som melder at Pekka Lagerbloms skade kanskje er mindre alvorlig enn først antatt.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.