Lars Øvernes fikk sitt tredje gule kort i går. Det betyr at Ivar Rønningen er med i troppen når HamKam reiser til Bodø.
Lars Øvernes fikk det gule kortet for uthaling av tid på slutten.
- Jeg har ikke rukket å tenke så mye over det. Men det betyr jo at Ivar Rønningen må inn i troppen mot Bodø/Glimt, sammen med Emil Holst, sier Svein Inge Haagenrud, som var sjef på HamKam-benken i går i Vegard Skogheims fravær.
Og det var en glad sjefsvikar som kom ut av garderoben etter kampen.
- Dette var en veldig bra kamp, og en fantastisk laginnsats. Vi slapp til få sjanser, men jeg kunne ønsket meg at vi slapp den ekstra spenningen etter 3-2-målet. Men det gikk bra, sier Haagenrud, og legger til:
- Dette var utrolig herlig.
HamKam spilte en god førsteomgang, og Bryne kom kun til en målsjanse. Den kom på overtid av omgangen.
Så glapp det bakover etter pause. Edmir Asani headet ballen rett til Jon Helge Tveita, som scoret: 1-1.
Så kom det to Sveen-mål, før det kom mer slurv.
Et innlegg havnet litt for enkelt hos Aram Khalili, som banket ballen i mål fra åtte meter.
Men 3-2 sto seg kampen ut.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.