Lars Jendal sto i mål da HamKam slo KFUM 4–1 i en treningskamp tirsdag. Det var 16-åringens første 90 minutter for A-laget. Nå kan unggutten bli satt på større oppgaver.

setter stopper

HamKam frykter at Tor Torgersen mister resten av sesongen på grunn av hjernerystelse og at Emil Holst fort kan være satt ut av spill i seks til åtte uker med en skade i hånden.

– Vi har ikke fått noe endelig tidspunkt for når Emil kan være tilbake, men vi regner med alt fra seks til åtte uker. Det blir nesten ut sesongen, sier HamKam-trener, Kent Bergersen.

Derfor er treneren på keeperjakt. HA-sporten vet at keeperen som klubben er i samtaler med er en som har fått lite spilletid i eliteserien eller 1. divisjon denne sesongen. Akkurat nå står den eventuelle låneavtalen og faller på spillerens agent.

– Vi har en spiller som er førsteprioritet for oss. Både han og klubben hans er veldig positive til en avtale med oss, men agenten hans har slått seg vrang. Han mener ikke at spill i 2. divisjon er godt nok, sier Bergersen, som håper på en løsning før morgendagens kamp.

– Vi har veldig lyst på han, og vi er nødt til å ha inn én eller to keepere.

Jendal er klar

Dersom HamKam ikke får til en avtale med en ny keeper før morgendagens kamp, er det Lars Jendal som kommer til å stå i mål.

– Jeg er klar for å stå, sier Jendal selvsikkert før han fortsetter:

– Jeg hadde en veldig god opplevelse mot KFUM og synes det var veldig morsomt, sier målvakten, som fikk veldig mye ros etter 4-1-seieren.

Dersom Kamma rekker å hente inn en ny keeper tar ikke Jendal det veldig tungt.

– Kommer det inn en ny mann så er jeg like klar til å støtte han i morgen. Jeg trives godt med å stå i 3. divisjon og trene med A-laget. For meg er treningshverdagen det viktigste, sier Jendal.

Lyskeskadde Marius Holt venter fortsatt på å få gjennomført MR-undersøkelse, etter at han slo opp skaden sin mandag.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00