Hamar
Det er ikke utenkelig at en hjemmekamp mot Vålerenga i kvartfinalen vil trekke minst 5.000 tilskuere. Med en billettpris på 150 kroner og en liten sum til bortelaget, vil HamKam lett kunne tjene over en million kroner ekstra med salgsinntektene på å slå Mjøndalen i kveldens 4. rundekamp på Mjøndalen stadion.
- Vi har muligheten. Jeg tror begge lag var fornøyd med trekningen, sier Vegard Skogheim.
- HamKam har ikke vært i 4. runde på ti år. Cupen blir en bonus for oss nå. På en maks dag slår vi Mjøndalen, men de er litt ekle å møte. Og Pål Kirkevold kan være vrien å møte, sier Oddbjørn Lie om sin tidligere lagkamerat.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.