ALVDAL: I forbindelse med treningsleiren og åpningen av den nye kunstgressbanen på Steimoegga i Alvdal, spiller HamKam treningskamp mot Moss i morgen. Moss ligger på sjetteplass i førstedivisjon, ett poeng bak Notodden på tredjeplass. Moss er et lag HamKam fort kan møte i en eventuell kvalifisering for Eliteseriespill neste år.

Marius Gullerud trener alternativt. Oluwasegun Abiodun er igjen i Hamar med sykdom, Vegar Bjerke trente ikke i går av samme årsak, og Håkan Malmström tar det forsiktig for ikke å slå opp igjen strekken. Markus Ringberg hangler litt etter magesyke.
- Laget er ikke klart før etter lørdagens trening. Malmström og Gullerud er ikke klare. Ringberg kan være aktuell, sier Arne Erlandsen.
HA-sporten tipper følgende lagoppstilling (4-4-2): Ivar Rønningen - Truls Hagen, Arnar Førsund, Frode Bjørnevik, Pål Strand (Joachim Sørum) - Adem Güven, Jan Michaelsen, Juha Pasoja (Srdjan Urosevic), John Anders Rise - Sebino Plaku, Tommy Øren.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.