- Dette er helt udramatisk. Klubben og jeg har snakket om dette i en måneds tid, sier Remo Sjonfjell som har sin siste arbeidsdag i klubben 31. juli, men som vil forsette å jobbe på dugnad for klubben.

Styreleder Morten Kristiansen kommenterer avgjørelsen slik:

- Det er ingen hemmelighet at klubben sliter både med publikumstall og på andre inntektsbringende områder. Derfor må vi se hvor vi kan spare penger, sier Kristiansen.

- Er det flere enn Sjonfjell som er på vei ut av HamKams administrasjon?

- Det ønsker jeg ikke å kommentere, sier Kristiansen.

Det er ingen hemmelighet at HamKam må levere positive tall både 30. juni og 31. desember denne sesongen. Hvis ikke ryker profflisensen til Hamar-klubben.

- Tallene for første halvår skal ikke være klare på en stund ennå, sier Kristiansen.

- Hva sier prognosene så langt?

- Det har jeg ingen kommentar til, sier styrelederen.

Kristiansen understreker at han og styret nå må få arbeidsro, slik at de kan ta riktige avgjørelser for klubben. Han ønsker ikke å si noe om klubben verken vil, eller har økonomi til å styrke en historisk svak spillerstall.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.