HamKam er nesten alltid innblandet i enten opprykks- eller nedrykksstrid på slutten av sesongen. Denne høsten har vært svært uinteressant for Kamma-fansen. Neste sesong bør det være duket for nok en spennende høst. Det mener fungerende leder i Briskebybanden, Gaute Smestad Pedersen.

CORNER I KVELD: HA følger debatten i kveldens åpne HamKam-møte Gregers. Etter møtet tar vi debatten videre i Corner.

– Må rykke opp

– Vi må rykke opp. En klubb som HamKam kan ikke ha noe annet mål i 2. divisjon. Blir det tre eller flere sesonger på nivå tre spiller ikke klubbens navn og tradisjoner noen rolle lenger, sier Smestad Pedersen.

Supporterlederen savner de betydningsfulle kampene i flomlyset på Briskeby. Han mener årets sesong har vært middels minus, og at de etablerte spillerne ikke har levert som forventet.

– De mest erfarne og best betalte har ikke levert denne sesongen. Det virker som det er enkelte som spiller for seg selv. De må opp på et annet nivå, men jeg håper de blir med videre.

For Smestad Pedersen ser at det gror godt i de yngre rekkene og at det kan skape en god miks i 2016.

– Jeg har sett mange 3. divisjons- og juniorkamper, og der er det flere som er gode nok til å sette press på A-lagsspillerne, som etter min mening ikke har blitt presset hardt nok denne sesongen.

I kveld holder HamKam sitt tredje åpne møte på Gregers etter nedrykket forrige sesong. Der vil daglig leder Stein Arne Ingelstad og trener Kent Bergersen informere om året som har gått, prate om erfaringene de har gjort og legge fram planer for neste sesong.

– Skjer mye positivt

Bandelederen er svært positiv til disse åpne møtene klubben arrangerer.

– Det skjer mange små positive ting i og rundt klubben. Det virker som om styret har skjønt hvilken situasjon HamKam er i. I motsetning til tidligere år er muligheten for å stille spørsmål og få svar mye større, sier Smestad Pedersen.

Han har ikke planlagt spesielle temaer han vil spørre Ingelstad og Bergersen om, men har temaer han regner med vil bli diskutert.

– Jeg antar det vil handle litt om nysigneringene fra Brumunddal, og litt om spillerstallen for neste sesong. Også vil jeg ha status på den økonomiske situasjonen, for klubben trenger å vise at den er stabil og trygg, sier Gaute Smestad Pedersen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.