Foreløpig teller HamKams A-stall for 2015-sesongen tre spillere: Keeperen Emil Holst, venstrebacken John Anders Rise og midtbanespilleren Kristoffer Hagen. Kristoffer er en ekte HamKam gutt som har gått gradene i klubben. Han har slitt med skader, og fikk nesten hele denne sesongen ødelagt da han pådro seg en ankelskade i vår.

Nå har han skrevet ettårskontrakt med Briskeby-klubben.

I mai fryktet Kristoffer for at fotballkarrieren kunne være over da brusk i leggbeinet var ødelagt, men etter en vellykket operasjon er 24-åringen, som fikk med seg seks A-kamper denne sesongen, klar igjen for å kjempe om en plass på HamKams A-lag.

Anders Langset i HamKam forteller at HamKam også er i dialog med Fredrik Sjølstad og Truls Jevne Hagen.

- Jeg håper de ser at HamKam i 2015 kan være en bra plass å spille for dem nå som vi har fått på plass Kent Bergersen som trener, sier Langset.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.