Han har følt seg pigg på trening, og gleder seg voldsomt til å komme i gang igjen med seriefotball.

- Det blir moro å spille om poeng igjen og med flere folk på tribunen. Jeg håper så mange som mulig kommer på kamp, sier Kristoffer Hagen, som spilte sin siste seriekamp så tidlig som 27. mai i fjor på grunn av skade.

Etter det HA-sporten erfarer vil han bekle én av de to «sittende» midtbanerollene. Viktor Adebahr spiller i den andre.

- Jeg føler meg ikke som en vikar bare fordi Idris er suspendert. I mitt hode spiller jeg fordi jeg skal spille. Jeg kjemper definitivt for å beholde plassen i laget, sier han.

- Han er en defensiv arbeidsmaur med et godt frispark. Han kjemper om én av de to sentrale midtbaneplassene denne sesongen, sier Vegard Skogheim.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.