Sørensen var aktiv under hele økta. Stoppet spillet, dirigerte, gestikulerte og snakket seg glovarm i løpet av en time.

Spesielt var den nye treneren ute etter kvalitet på defensive dødballer og at spillerne scorer på sjansene sine. Også på trening.

- Dersom vi skal score i kamp må vi sette sjansene på trening. Derfor blir jeg rasende når spillere ikke er skjerpet på trening. Da er det heller ikke overraskende om vi bommer i kamp, sier Sørensen som likevel smilte etter sin første treningsøkt med laget.

Hjem til video

Sørensen kjenner litt til kveldens motstander Hønefoss, men skulle bruke kvelden i går på å bli enda bedre kjent med laget som rykket ned fra eliteserien forrige sesong.

- De har ikke fått noen god start, men som alle andre lag vil de også gradvis bli bedre på det de trener på, mener Sørensen, som vet at lagets trener, Roar Johansen, ønsker å spille en ambisiøs fotball med mange pasninger på vei framover i bana.

Det er en strategi HamKam ikke kommer til å følge framover.

- Vi har drillet noen forskjellige varianter av oppspill, og jeg så gode tendenser allerede mot Mjøndalen før pause, sier Peter.

God prestasjon

Mens resten av HamKam trakk i bunad og blådress 17. mai, dro Peter Sørensen tilbake til Danmark. Der brukte han litt mer tid på oppgjøret mot Mjøndalen.

- Rett etter kampen var jeg skuffet over de siste 45 minuttene, men i etterkant mener jeg likevel den omgangen var ganske bra, sier Sørensen.

- En av våre beste, Pekka Lagerblom, måtte gi seg i pausa, guttene falt på ingen måte sammen etter å ha fått to baklengsmål rett før pause og vi vinner andre omgang. Det er ikke så ille, sier treneren.

Defensive dødballer

Mot Mjøndalen ble HamKam kledd nakne av større, sterkere og ikke minst tøffere motspillere. Det likte dansken svært dårlig.

Det var derfor ikke noen stor overraskelse at det siste kvarteret på treningen ble brukt til å gå gjennom den delen av spillet, og den svært kortklippete dansken var meget tydelig og presis i tilbakemeldingene sine.

- Vi kommer til å bli bedre til å forsvare oss, lover Peter Sørensen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.