Det var en godt fornøyd danske HA-sporten møtte etter hans første trening med grønnbuksene.

- Det var veldig bra, smiler Sørensen. 

Fikk trent på det de skulle

- Vi fikk trent på det jeg ville mest, sier Sørensen før han utdyper.

- Vi trente på ulike oppspillsvarianter, slik at vi ikke bare slår langt og blir ultradirekte, forteller Sørensen som er opptatt av at HamKam må ha ro i spillet sitt slik at de kan vende spillet og dominere kamper også.

Han inntok en rolig rolle innledningsvis på treningen i dag. Svein Inge Haagenrud fikk ta den første pasningsøvelsen før den store dansken instruerte resten av treningen. Med et stort engasjement og med stor autoritet viste og forklarte Sørensen hvordan han vil HamKam skal spille.

Imponert over moralen spillerne har vist

Til tross for tap i hans første kamp mot Mjøndalen var Sørensen godt fornøyd med det spillerne presterte og hvordan de taklet baklengsmålene mot serielederen.

- Spillerne viste fin karakter i kampen, og klarte å holde hodet høyt i den vanskelige andreomgangen.

I morgen venter Sørensens bortedebut mot Hønefoss som rykket ned fra Tippeligaen i fjor. Og dansken er klar på hva han møter.

Kombinasjonsspillende lag

- Vi får se hva vi møter, men de er et rasktspillende, kombinerende lag. Vi må være på tærne defensivt, og tørre å styre kampen til tider også, sier Sørensen som har tro på at HamKam kan ta sine første bortepoeng i morgen.


Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00