Rett etter at HamKam slo ut Ottestad fra cupen med 4-2 etterekstraomganger, spilte HAtv inn en ny Corner-sending med Ottestads Atle Tronsmoenog HamKams Fredrik Sjølstad, som til daglig er bestevenner.

Se ukas Corner-sending i vinduet øverst!

Men ute på gressmatta så det ikke slik ut da tidligereHamKam-spiller Atle Tronsmoen grisetaklet Fredrik Sjølstad bakfra. Det endte med brudd i foten på Sjølstad.

Dermed har HamKam fått enda en alvorlig skade etter at detforrige helg ble klart at Emil Sildnes ikke kan spille fotball igjen.

I Corner snakker de to gutta ut om taklingen til Tronsmoen.

Like etter intervjuet får Sjølstad den nedslående meldingenom at han ikke kan spille fotball på flere uker.

Få også med deg Haagenruds kraftige reaksjon på skaden iCorner. Og hvordan han skal løfte HamKam sportslig.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.