Før trening hadde trener Kevin Knappen full tropp bortsett fra Sander Eng Strand ( spiller landskamper i Polen i påsken).

Drøye 30 minutter ut i treningen, måtte veteranen Truls Jevne Hagen rusle av banen. En kjenning bak på låret var årsaken. Truls gikk av tidlig og tror han rekker serieåpningen.

 Truls Jevne Hagen tror ikke det er noe alvorlig. Kiropraktor Anders Mejlbo kan sine saker og gikk løs på kroppen til Jevne Hagen. Det knakk både her og der og etter han fikk løst opp hoftepartiet, kom nålene fram. Fire nåler ble satt i låret og Jevne Hagen gjorde alt annet enn å kose seg på benken.

- Det skal gjøre litt vondt. Jeg kommer til å bli litt stiv i låret i morgen, men på søndag er jeg i trening igjen, sier modølen.

Trener Kevin Knappen føler han kontroll bare dager før seriestart.

- Ingen alvorlige skader. Jeg kan velge og vrake fra øverste hylle. Laget er ikke gitt enda. Det er en par plasser jeg er litt usikker på. Jeg føler meg rimelig sikker på at vi har kontroll, selv om hver kamp lever sitt eget liv, sier trener Knappen.

Miksen mellom ferskinger og veteraner på laget gjør HamKam-treneren til å føle at det blir en god sesong.

- Opprykkskampen kommer ikke til å avgjøres i første serierunde, sjøl om det er år og dag siden HamKam tok tre poeng i serieåpningen. Jeg tror ikke vi har vunnet serieåpningen siden 2008. Det må vi gjøre noe med, fortsetter Knappen.

Knappen er heller ikke redd for å kaste inn unggutta fra start.

- Det virker som om dem ikke bryr seg. Den har utviklet seg siden fjorårssesongen. Jeg har stor tro på mange av dem sier Knappen.

Også Truls jevne Hagen er opptatt av de unge.

- Vi mer etablerte må gå foran. De unge må se at det er kun knallhard jobbing som må til. Vi har et stort ansvar for at de skal utvikle seg videre. Svikter vi, så skal vi ikke forlange at det er de aller yngste som må gå i krigen, sier veteranen.

Søndag er siste trening før det braker løs mot Asker på andre påskedag.

Innen den tid er nok samtlige spillere klare til å gi alt og litt til. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.