Kevin Knappen var storfornøyd etter seier mot Alta.

- Vi er strålende fornøyd. Vi visste det ble tøft, og Alta hadde alt å spille for. Vi skal være profesjonelle, og vi har en herlig moral, selv med mange ute, til Amedia sin sending i Finnmarkshallen.

Spesielt førsteomgang var bra for HamKam.

- Førsteomgang var vi veldig gode. Vi visste vi fikk litt press i andre. Det er sterkt, og jeg er stolt av gutta, sier Knappen til Altapostens utsendte.

Beugre scoret

Kampen startet jevnt i Alta, og lagene følte på hverandre i starten. Etterhvert tok seriemester HamKam mer og mer over, og skapte flere gode sjanser utover i omgangen. Scoringen kom ved Kevin Beugre, som satte ballen iskaldt under Alta-keeper Rojas. Han ble spilt igjennom etter en meget god pasning fra Simen Bolkan Nordli. HamKam hadde god kontroll på Alta i første omgang, og ledet forjent 0-1 til pause. Alta skapte bare en halvsjanse etter et skudd fra Vegard Braaten, som Jarosinski reddet enkelt.

I andre omgang var det Alta som presset, og hadde mye av spillet. HamKam jobbet godt i forsvar, og holdt unna for Alta sitt stormløp. Lukasz Jarosinski hadde en kjemperedning i andre omgang. Dermed endte kampen 0-1, og HamKam tar med seg tre knallsterke poeng hjem til Hamar.

HamKam sitt lag: Lukasz Jarosinski - Juan Manuel Cordero, Jacob Egeris Pedersen, Ruben Alegre, Truls Jevne Hagen -Petter Vaagan Moen, Markus Solbakken - Ole Erik Midtskogen, Ivar Sollie Rønning, Simen Bolkan Nordli - Bosse Kevin Elie Beugre

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00